šamani darkvuda

utorak, 30.09.2008.

U2 3D – glazbeno filmski spektakl – 29. rujna 2008.



Među Šamanima Darkvuda Irska grupa U2 stoji visoko rangirana i na samu vijest kako u naša kina stiže film o njima i to još kada se za potpuno uživanje u njemu na nos trebaju nataknuti 3D naočale šmokljanskog izgleda odluka je pala kako se to mora ić pogledat. Hassu i Billyu su se u istraživanju poznatog u nepoznatom obliku pridružili Billov kolega Miše i njegova šarmantna djevojka Ana.






O filmu

glavne uloge:
Bono – vokal, gitara, bubanj
The Edge – gitara, klavijature, vokal
Larry Mullen, Jr. – bubnjevi
Adam Clayton – bas gitara

redatelj:
Catherine Owens
Mark Pellington

trajanje:
85 min

Popis izvedenih pjesama

Vertigo (How To Dismantle An Atomic Bomb, 2004.)
Beautiful Day (All That You Can't Live Behind, 2000.)
New Year's Day (War, 1983.)
Sometimes You Can't Make It On Your Own (How To Dismantle An Atomic Bomb, 2004.)
Love And Peace Or Else (How To Dismantle An Atomic Bomb, 2004.)
Sunday Bloody Sunday (War, 1983.)
Bullet The Blue Sky (The Joshua Tree, 1987.)
Miss Sarajevo (Passengers - Original Soundtracks No.1, 1995.)
Pride (In The Name Of Love) (The Unforgettable Fire, 1984.)
Where The Streets Have No Name (The Joshua Tree, 1987.)
One (Achtung, Baby, 1991.)
The Fly (Achtung, Baby, 1991.)
With Or Without You (The Joshua Tree, 1987.)
Yahweh (How To Dismantle An Atomic Bomb, 2004.)



U2 3D snimljen je 2005. i 2006. godine za vrijeme Vertigo Tour na više lokacija kojima je turneja prolazila jer je za snimanje korištena posebna filmska tehnologija i kamere koje prilikom gledanja stvaraju 3D efekt tako da su sve snimke na kraju spojene u jedan film.
Upravo je ta 3D tehnika prikazivanja i jedan od razloga zbog čega treba pogledati ovaj uradak. Već pri samom prikazivanju odbrojavanja s brojevima koji "strše" van ekrana moglo se primijetiti uzbuđenje šamana.
"Koncert" je počeo energično s Vertigom sa albuma "How to Dismantle an Atomic Bomb", a šamani, kao i vjerujemo svi ostali, su ostali "paf". Ovakva realnost se može doživjeti samo na stadionu, uz perfektan suround kina kojeg ovom prilikom ne namjeravamo reklamirat osjećaj stvarnosti se samo povećao. Usudili bi se reći da se ovim filmom mogu doživjeti kadrovi koji nikako nisu vidljivi sa statične pozicije gledatelja iz publike. Kamera snima iz svih kuteva dok dečki praše, a ti imaš osjećaj da Bono šeće i pjeva u kinu, na pozornici isprede kino platna, da mu možeš uzeti mikrofon iz ruke i zapjevati "Beautiful day" s njim. Dok Larry maše svojim basom prema kameri dobiješ potrebu da uzmakneš glavom prema nazad.



Osjećaj dubine prostora se najbolje osjeća u kadrovima snimljenim sa pozornice prema prepunom stadionu ili iz publike prema pozornici dok neka mala slika sa digitalcom, a ti misliš da je pravo ispred tebe.



Da nebi sve ostalo na opisu osjećaja realnosti nešto i o samom koncertu tj. turneji.
Kroz 2005. i 2006. godinu na turneji je prodano ukupno 4,619,021 karata. Sva 131 koncerta su bila rasprodana, a ukupna zarada turneje je bila 389 milijuna $. Dovoljno je reći da je u Dublinu za manje od 2 sata prodano preko 240,000 karata, te da su u Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj i Austriji karte rasprodane za manje od 60 minuta.


Stadion Morumbi u Sao Paulu za vrijeme koncerta


Pogled na pozornicu iz zraka

Iznenađenje na U2 3D (i cijeloj turneji) je izvođenje "Miss Sarajevo" koja je unatoč tome što je izašla još 1995. svirana live samo 2 puta prije "Vertigo Tour". Operske vokale inače izvodi pokojni Luciano Pavarotti, ali ih je ovdje Bono izveo sam na oduševljenje svih.


"Coexist"

Lako je za primijetiti da je i ovaj performans ne samo radi same svirke već zbog prenošenja poruka koje Bono svakom prilikom nastoji odaslati ljudima. Mir, ljubav, jednakost promovirani su kroz odličnu koreografiju kakva priliči jednim profesionalcima uz korištenje raznih rekvizita poput baklje, bijelog poveza na kojem je korištenjem simbola najvećih svjetskih religija napisano "coexist", punog kapaciteta rasvjete i velikih video zidova na kojim se jednom prilikom nižu izvadci iz Ljudskih prava dok frontman standardno mijenja četiri, ako ne i više, živopisnih kaputa i nekoliko koloriziranih sunčanih naočala. Publika Latinske Amerike posebno regira na pojavu zastava svojih država na video zidu uz pjesmu "Where the streets have no name". Pred kraj je odsvirana i prema mnogima jedna od najboljih pjesma U2-a "With or without you" sa albuma The Joshua Tree dok odjavna špica idu uz glazbenu podlogu "Yahweh".







Preporučili bi ovaj film onim koji zanima 3D doživljaj kina jer ovom prilikom će ga osjetiti, a ako ste još pri tome ljubitelj glazbe U2-a vaše zadovoljstvo bit će potpuno.


Dodatak

Ako vas zanima 3D doživljaj fotografija, a nemate priliku pogledati ovaj film u kinu dolje možete pronaći upute za izradu 3D naočala.

za veći format klikni na slike



Ako ste uspjeli sklepati svoj cvike evo vam i nekoliko fotografija na kojima ih možete isprobati.







30.09.2008. u 18:09 • 9 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 29.09.2008.

Don Vito – glavni u svinjcu - 27./28. rujan 2008.

Za pretpostaviti je bilo da će subota u Garešnici proteći uobičajenim tokom. Ali kako kaže ona stara «pretpostavka je majka svih zajeba». Šamani su se u to uvjerili na najgori mogući način, na vlastitoj koži.
Po dolasku u «Dogmu» ustanovilo se kako nema praznog stola, baza je bila dupkom puna. Razlog tome je trenutačno na licu mjesta ustanovljen – Don Vito je glavni u svinjcu, a njegov izniman talent didžeiranja privukao je mase. Druga neuobičajenost ugodnije prirode bila je prisutnost šamana Jul Brinera koji zbog svojih obaveza nije toliko često nazočan. Problem sa svojim mjestom po Suncem šamani su riješili taktičkim ispijanjem prvog «jedinog pravog originalnog iz čeških Budejovica» Budwisera s nogu kraj kompjutera pomno promatrajući kad će netko napustit svoju poziciju. Takva prilika se ubrzo pojavila i nije se uzalud trošilo vrijeme da ju se iskoristi. Nešto bliže 23:00 Jul Brineru, Don Vitu i Divljem Billu stiglo je pojačanje u vidu dobro raspoloženog Keme koji je upravo stigao sa sipanja.
Kako se dobar glas daleko čuje, a loš još dalje u Dogmu su navratili Ivan, Agach, Klaaa i ekipa misleći kako će kod DJ-a kojeg poznaju imati povlastice kod izbora glazbe. Don Vito se dugo mukotrpnim naporima opirao zahtjevima skupine. Nakon nekoliko uzastopnih prijetnji o trenutačnom napuštanju lokala od strane istih popustio je i uzavrele strasti uspio smiriti, ali u isto vrijeme potaknuti sada već tradicionalnom «ciganijom» koja nastupa nakon Metallice, Pearl Jama i The Bossa. Dogma je napuštena oko 02:00, a na sljedeću stanicu uobičajenu stanicu šamani su zakasnili jer u to vrijeme Madonna više ne toči piće. Iz poprilično posjećene Pandore šamani su se rasipali svojim kućama sve do 04:30.

Image and video hosting by TinyPic
Ravno iz Češke

Image and video hosting by TinyPic
Nabacio kes ko pizda na nove gaće

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jul Briner glavom i naočarima

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Stari prijatelj Van Dam je nešto poslovan

Image and video hosting by TinyPic
Didđej dvojac

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
jebemsegdestignem.com

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Bilo i ženskadije

Image and video hosting by TinyPic
Profesor Kemo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Photoshop čuda radi


Photo by Divlji Bill


29.09.2008. u 23:57 • 10 KomentaraPrint#

subota, 27.09.2008.

Šamani pred sportskim izazovom - (polu)triatlon

Prije nekoliko tjedana rodila se ideja o nečemu novom, drukčijem od svega što su Šamani do sada radili. Pothvati su se uglavnom svodili na organizaciju često masovnih, nešto rjeđe privatnih zabava u kojima se svaki put sve više guštalo…..na tom području dostigli smo vrhunce i gotovo da nema prostora za napredak (što ne znači da od toga odustajemo). Upravo zato odlučili smo pokušati s nečim zahtjevnijim! Sazvali smo krizni stožer na kojem je ideja predstavljena i u trenu jednoglasno prihvaćena…..Sada nam samo ostaje uhvatiti se posla i vidjeti kuda će nas sve to dovesti……..Evo o čemu se radi!!!!!!!!!!!!!!


Triatlon

Image and video hosting by TinyPic

Start utrke - plivanje.

Srednji dio utrke - biciklizam.

Cilj utrke - trčanje.

Image and video hosting by TinyPic

Triatlon je atletsko natjecanje koje u sebi sadrži tri različite discipline. Najčešće se pod triatlonom podrazumijeva sportsko natjecanje u disciplinama: plivanje, biciklizam i trčanje. Natjecatelj mora tijekom utrke prijeći unaprijed zadane dionice plivajući, vozeći bicikl odnosno trčeći prema zadanom rasporedu!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Povijest triatlona

Neki izvori spominju da se prva triatlonska natjecanja bilježe oko 1920. godine u Francuskoj, pod nazivima 'Les trois sports', 'La Course des Débrouillards' i 'La course des Touche ŕ Tout'. Danas se ove utrke održavaju svake godine blizu mjesta Joinville le Pont, u Meulanu i u Poissyu. 1920. godine časopis 'L´Auto' je izvjestio o utrci koja se sastojala od 3 km trčanja, 12 km bicikle te plivanja preko kanala Marne.

Image and video hosting by TinyPic

Nakon tih godina triatlon nije bio organiziran, odnosno nije bilo podataka o natjecanjima, sve do natjecanja 'Mission Bay Triathlon' održanog 25. rujna 1974. godine. Taj se datum danas bilježi kao početak modernog triatlona.

Prvi moderni dužinski triatlon je Ironman triatlon, održan na Havajima 18. veljače 1978. godine. Međunarodna triatlonska organizacija ITU je osnovana 1989. godine.
Od svojih početaka, triatlon ima značajan porast natjecatelja te je danas svake godine u kalendaru velik broj natjecanja koji uključuje brojne triatlonce, kako muškarce tako i žene.

Olimpijski triatlon

Triatlon je u programu Olimpijskih igara od 2000. godine, i od tada je standardni olimpijski sport. Dionice triatlona propisane na Igrama jesu: 1500 metara plivanje, 40 kilometara bicikl, 10 kilometara trčanje. Stoga se i navedene duljine staze u triatlonu još nazivaju i 'olimpijski triatlon'.

Image and video hosting by TinyPic

Osim olimpijskog triatlona često se vrše natjecanja i na drugim dionicama, ovisno o kategorijama natjecatelja, konfiguraciji terena, nivou pripremljenosti natjecatelja, itd. Poznato natjecanje je Ironman triatlon, koji je standard u dužinskim triatlonima na slijedećim dionicama: 3,86 km plivanja, 180 km bicikle i 42,195 km trčanja. Ovo se natjecanje neslužbeno smatra i svjetskim prvenstvom i najcjenjenije je natjecanje poslije Olimpijskih igara u ovom sportu.

Još se često natjecanja odvijaju i na 'polu-olimpijskim triatlonu', gdje su dionice točno upola kraće nego na olimpijskom.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Oprema u triatlonu

U triatlonu se koristi uglavnom klasična oprema za tri sastavna sporta, dakle plivaći kostim za plivanje, sportski bicikl te standardna oprema za trčanje. Ipak, tijekom godina razvoja ovog sporta natjecatelji su unosili mnogobrojne prilagodbe u standardnoj opremi, od kojih je najizrazitija ona na triatlonskom biciklu, koji ima specifičan oblik upravljača koji omogućava odmor ruku i ramena tijekom faze vožnje bicikla. Također, prilagođena je i obuća (sprinterice odnosno biciklističke cipele) koja omogućava brzo preobuvanje prilikom zamjene disciplina. Prilagođeni su i dresovi i plivački kostimi koji omogućavaju brzo presvlačenje!

Image and video hosting by TinyPic


TRIATLON U HRVATSKOJ

Hrvatski triatlonci

Željka Šaban- mlada zagrepčanka koja se natječe i u poluironman disciplini
Gordan Petković- student iz Zagreba sa mnogim nacionalnim uspjesima u triatlonu i duatlonu
Iva Tomić- triatlonka iz Rijeke
Damir Mesec- ironman natjecatelj
Dejan Patrčević-najpoznatiji hrvatski triatlonac, prvi Hrvat na svjetskoj Triatlon ljestvici

Image and video hosting by TinyPic

Sportski portali

utrke.net - jedan od prvih portala ovoga tipa u HR.
Advanture sport portal - prvi cjeloviti pustolovno-sportski portal u HR
patrcevic.com - stranica našeg najpoznatijeg triatlonca Dejana Patrčevića
triatlon.hr - stranica Hrvatskog triatlon saveza

«Shamani darkvuda team»:

Divlji Bill
David Hasselhoff
Hektor

Logistika:

Don Vito
Kemo

Image and video hosting by TinyPic
Shamani darkvuda team

Image and video hosting by TinyPic
Hollandia rowtrainer 7000 – dio šamanskog treninga


Cilj je potkraj mjeseca lipnja 2009. godine sudjelovati i završiti polu-olimpijski triatlon na Jarunu. Sve će biti detaljno popraćeno na blogu!

POŽELITE NAM SREĆU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.09.2008. u 21:50 • 30 KomentaraPrint#

četvrtak, 25.09.2008.

Otvoreno prvenstvo u kuhanju srnećeg gulaša „Dogma open challenge 2008“ - 21. rujan 2008.

Caffe bar „Dogma“ je tog nedjeljnog jutra bio neopisivo posjećen zbog natjecanja u kuhanju gulaša. Zbog kiše i hladnog vremena samo je jedan natjecetelj (u daljnjem tekstu Bara) pristupio izazovu. Prvi problemi su počeli kad mu je vjerna pomoćnica Ksenija , zbog burne večeri prije, zaspala i zaboravila da treba donesti kotlić u kojemu će se to sve pripremit. Nervozni Bara šalje poruku „Ksenija jeb.... mater pa 'el ću ja u felgi od auta to kuhat“. Brzom intervencijom Keme kotlić ubrzo stiže na odredište. Nakon toga je sve teklo po planu i programu te je gulaš nakon četiri sata kuhanja bio na raspolaganju komisiji. Pošto je komisija „očistila“ kotlić od 10 litara jednoglasno su proglasili pobjednika.

P.S: Bara svaka čast, za prvi put je bilo odlično!



Image and video hosting by TinyPic
Počelo je

Image and video hosting by TinyPic
Znatiželjnici se okupljaju

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sepet drva

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Pomoćnica guli krumpir

Image and video hosting by TinyPic
Gužva

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Inteligentna rješenja za kuhaču

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Nepovjerenje prema kuharu

Image and video hosting by TinyPic
Bitan detalj: dodavanje ljute paprike

Image and video hosting by TinyPic
Još malo...

Image and video hosting by TinyPic
Direktor natjecanja Pajo vrši zadnje provjere

Image and video hosting by TinyPic
U nedostatku drva...

Image and video hosting by TinyPic
Komisija na djelu

Photo by Kemo


25.09.2008. u 12:09 • 16 KomentaraPrint#

utorak, 23.09.2008.

Quatro gušt at «Dogma» - 20./21. rujna 2008.

Subota je obilježena povratkom otpisanog Mile Sexa pod, za njega, pogubni utjecaj šamana. Našem i vašem Mikiju se običan odlazak na pivu sa Drašnerom pretvorio u nezaboravnu alkoholom natopljenu avanturu onog trenutka kada je ugledao trojac šamana u kutku «Dogme». Oni su se pak pobrinuli da stvore pizzom, giricama i prženim krumpirićima dobar temelj za konzumaciju alkoholnog asortimana kultne birtije. U službi atmosfere se složila i idealna zvučna kulisa iz popularnog svinjca koja je, kako je vrijeme odmicalo, instinktivno goste dizala na noge. Kada se atmosfera približila vrhuncu uslijedio je red ciganije, a zatim su šamani+Milo oformili pjevački kvartet koji je svojom kompozicijom uveličao intimnu i nadahnjujuću atmosferu u «Dogmi». Kvartet je ubrzo ušao u opću ekstazu u kojoj uopće nisu primjećivali upozorenja i nervozu poslovično omiljenog kelnera Krune. Pošto se četvorka pokupila iz birtije tek poslije 1:30 ujutro, boravak u «Madonni» je bio kratak, pa samim time i za brzi zaborav. Za ulazak u «Pandoru» su šamani po tko zna koji puta iskoristili svoju popularnost i društveni status, pa su u disco pušteni kao posebni gosti besplatno na stražnja vrata. Tamo je uočena poznata aktivistica iz udruge mladih, Anja na svom novom radnom mjestu. Da bi joj olakšali tu noćnu smjenu, šamani su joj priskrbili vrući burek, kojeg su po jednog i sami pojeli. Za posjeta pekari im je kao istaknutim ličnostima za vrijeme pripreme bureka dopušteno unošenje fotografske opreme u pekarsko postrojenje, te samim tim i obilazak i fotografiranje istog. Poslije «Pandore» uslijedio je još jedan iscrpljujući misaoni razgovor sa Milom prije no što su šamani nešto prije 4:30 ujutro napokon došli svojim kućama.


Image and video hosting by TinyPic
Istarski uličar

Image and video hosting by TinyPic
Don Vito i piće

Image and video hosting by TinyPic
Don Vito i iće

Image and video hosting by TinyPic
Pržene girice

Image and video hosting by TinyPic
Pržene girice 5 min later…

Image and video hosting by TinyPic
Tri prsta jedne ruke

Image and video hosting by TinyPic
Mikijev pribor za rad u Dogmi

Image and video hosting by TinyPic
Cur'ce za šankom uletavaju Krukiju

Image and video hosting by TinyPic
Pajo u akciji

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
«E njega ć' ja nauč't tajlandski boks!»

Image and video hosting by TinyPic
Kelner paparazzo

Image and video hosting by TinyPic
U svinjcu opet aktivno

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kvartet

Image and video hosting by TinyPic
Sex na stolcu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Legendarni Klaaaa

Image and video hosting by TinyPic
Anja na novom radnom mjestu…

Image and video hosting by TinyPic
…u Pandori

Image and video hosting by TinyPic
Pekarsko postrojenje

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
«Huuuuh…što je vruć!»

Image and video hosting by TinyPic
Na tarasi

Image and video hosting by TinyPic
Gorki the porky & njegov auto

Image and video hosting by TinyPic
Štafan Olson & njegov burek

Image and video hosting by TinyPic
Postavljanje anteni na Gorkijevu mazdu


Original Video - More videos at TinyPic
Mesečina reprise


Original Video - More videos at TinyPic
Crazy Milo prateći plesač Esmi Redžepovoj (i pjevač)


Original Video - More videos at TinyPic
Kvartet zablistao u intimnoj atmosferi Dogme

23.09.2008. u 15:10 • 18 KomentaraPrint#

nedjelja, 21.09.2008.

Četvrti oldtimer skup Garešnica - 20. rujna 2008.

Oldtimer klub „Kurbla“ Garešnica je organizirala po četvrit put skup starodobnih automobila i motora. Unatoč lošem vremenu odaziv je bio dobar. Nakon svečanog otvorenja garešničkog gradonačelnika krenulo se na put prema Daruvaru. Tamo su vozila bila izložena sve do odlaska na ručak. Nakon ručka kolona je krenula natrag prema Garešnici na dodjelu pehara i priznanja, te svečanu večeru.




Satnica događanja:
08:00-10:00 okupljanje, doručak, prijave
10:00 start vožnje za Dežanovac
10:30 start vožnje za Daruvar
11:00 parkiranje u centru Daruvara
14:00 start vožnje za Končanicu
14:15 okrijepa u restoranu „Idila“
15:00 zaustavljanje u centru Končanice
15:30 start vožnje za Garešnicu
16:00 večera, podjela priznanja i pehara



Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kemino posuđeno vozilo (vlasnik Mrga)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Šagi čuvar reda degustira sir

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Bruno Zebić i posljedni trzaj

Image and video hosting by TinyPic
Berba grožđa na obiteljskom gospodarstvu Kovačević

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Šagi i Kemo važno poziraju

Image and video hosting by TinyPic
13 nimalo ugodnih stupnjeva

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kićo demonstrira svoje pjevačke sposobnosti

Photo by Kemo


21.09.2008. u 21:48 • 13 KomentaraPrint#

petak, 19.09.2008.

Šamani na pozitivnoj nuli: Dinamo - Sparta 0:0 - 18. rujna 2008.

Drugi put u manje od dva tjedna šamani na maksimirskom stadionu. Ovaj put su došli podržati zagrebački Dinamo u prvoj utakmici 1. kola lige UEFA protiv praške Sparte. Nakon ispadanja u 3. pretkolu Lige prvaka oba kluba su željna utješne nagrade, tj. plasmana u skupine lige UEFA. Tako su i šamani na tribini se nadali da će uzbudljiv i vatren nogomet u ovom dvoboju ih barem malo ugrijati da se ne smrznu u na svojim sjedalicama. Ipak, nije bilo tako. Utakmica je bila prava propaganda antinogometa sa minimalnim brojem polušansi, a šamani već krajem prvog poluvremena nisu osjećali prste na nogama. Nije ih zagrijao (barem jednog od njih) ni dolazak društva u vidu dvije djevojke (na koje je nažalost stavljena cenzura na fotografiranje od strane jednog od šamana koji se ne zove David Hasselhoff). Dinamo je sramežljivo pokušavao do kraja utakmice zaprijetiti Česima, no jednostavno ekipa nije preuzela dovoljno rizika. Stanje na terenu nisu promijenile ni Badelj, Lovren i Tadić koji su ušli s klupe, dok su «Spartanci» čvrsto i sigurno na čelu sa Kozačikom i Repkom branili nulu, za njih itekako pozitivan rezultat za uzvrat u Pragu za četrnaest dana.


Image and video hosting by TinyPic
Izlazak igrača na maksimirsku ljepoticu

Image and video hosting by TinyPic
Vjerna podrška sa sjevera

Image and video hosting by TinyPic
300 Spartanaca (malo manje)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
BBB-i se odlučili malo ugrijati

Image and video hosting by TinyPic
Suvremeni ples igrača Sparte na poluvremenu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Drotovi nadgledaju situaciju s balkona

Image and video hosting by TinyPic
Sad će drugih 45 min

Image and video hosting by TinyPic
Loš znak – vatrogasno vozilo plijeni veću pažnju od same tekme

Image and video hosting by TinyPic
Smrzavanje

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jedva izmamili pljesak




19.09.2008. u 17:56 • 8 KomentaraPrint#

nedjelja, 14.09.2008.

Otvaranje Zg sezone - 13./14. rujna 2008.

Trojac šamana potpomognut poznatim i nadasve ugodnim ženskim društvom otvorio je novu sezonu izlazaka u našoj metropoli. Zagrijavanje se po starom običaju odigralo u Zg mansionu. Za takvu svečanu prigodu se pribavio i omiljeni šamanski kapitalac u liku litre jegermaistera koji je po običaju vremenom neobjašnjivom lakoćom ishlapio. Za glazbenu podlogu je bio zadužen «Duo pegla» iz Virovitice koji je prebirao po žicama, odnosno klavijaturama live na OTV-u. Kad je «Duo peglu» na tv ekranu zamjenila plejada kućanica, slatkih i inih djevojaka, bio je to znak da se krene prema Savi. Nakon klasičnog šamanskog plesnjaka u «Roku» u «In baru» ih je dočekao neidentificirani bend koji je začinio večer odličnom svirkom. Nakon njih su uslijedili hitovi 80-ih uz koje su se šamani do kraja večeri u potpunosti plesno raspojasali.


Image and video hosting by TinyPic
Billy na rowtraineru

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Putni tovaruš

Image and video hosting by TinyPic
Micek

Image and video hosting by TinyPic
«Na…gutaj to!»

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Slatki

Image and video hosting by TinyPic
«Uuuuuuu»

Image and video hosting by TinyPic
Ranojutarnja marenda

Image and video hosting by TinyPic
Billy vulgaris

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
«Haha…vid' ko je trijezan!»

Image and video hosting by TinyPic
«Ne zna plesat…aha…aha aha!»

Image and video hosting by TinyPic
«Vid' stoji ko ukopan!»

Image and video hosting by TinyPic
«Majke ti…imaš moj pulover!»

Image and video hosting by TinyPic
Dive

Image and video hosting by TinyPic
Dancing queen

Image and video hosting by TinyPic
«Ne dam se ja budalama zajebavat!»


Original Video - More videos at TinyPic
«Duo pegla» live at OTV





Image and video hosting by TinyPic
Vješti Hektor vješto usitnjava

Image and video hosting by TinyPic
Ne na noooooož…kolji, kolji!

Image and video hosting by TinyPic
Kulira!

Image and video hosting by TinyPic
Pozeri

Image and video hosting by TinyPic
Podli Hektor podlo gleda = podlac!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Obilježava teritorij

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Umijeće snajperiste – četr muve jednim udarcem

Image and video hosting by TinyPic
Tzv. «Neidentificirani bend»

Image and video hosting by TinyPic
…već malo drijema, snage nema, Hektor spreman je za san, jer sutra je novi dan…oooo Hektoooor, Hektoooor, Hektoooor!!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Tijesna postelja Billya i Hekya


Original Video - More videos at TinyPic
Kućanica, slatka and so on…


Original Video - More videos at TinyPic
Demonstracija sviračkog umijeća neidentificiranog benda


14.09.2008. u 14:29 • 44 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 08.09.2008.

Hrvatska - Kazahstan 3:0 - 6. rujna 2008.

Već ustaljeni tandem šamana za pohod na Maksimir u sastavu Hektor i David Hasselhoff potpomognut ženskim društvom prisustvovao je kvalifikacijskoj utakmici za svjetsko nogometno prvenstvo 2010. u Južnoafričkoj Republici protiv momčadi iz zemlje Borata. Kazahstanci predvođeni kršnim centarforom Sergejom Ostapenkom su najavljeni kao slabiji, ali moguće neugodan suparnik. Međutim, naši reprezentativci su već na početku utakmice golom Nike Kovača odbacili svaku sumnju u pobjedu Hrvatske. Naši reprezentativci su bili iznimno raspoloženi, među kojima su se posebno izdvojili Luka Modrić sa efektnim drugim golom, Ivica «Olembe» Olić, te okorjeli dribler Čarli Čorluka koji svojim tehničkim mogućnostima opasno prijeti Džou Šimuniću i njegovom statusu najboljeg tehničara među vatrenima, a i šire. Tri komada u mreži indisponiranih Kazahstanaca, te brojni atraktivni driblinzi i tuneli su realan rezultat odnosa snaga između ove dvije reprezentacije, iako oni glase za mnogo neugodnijeg protivnika na domaćem terenu što su najbolje osjetile na svojoj koži reprezentacije poput Srbije i Portugala.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Plavi oglasnik pod guzu

Image and video hosting by TinyPic
Definitivno neprimjereno za istočnu tribinu

Image and video hosting by TinyPic
Postolar u nuždi

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sviranje himne

Image and video hosting by TinyPic
Istok

Image and video hosting by TinyPic
Hektor uživa u mladom ženskom društvu

Image and video hosting by TinyPic
Kick off

Image and video hosting by TinyPic
Reakcija na prvi gol

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ženska zanimacija

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Kranjaćar…direkt iz Konjščinske

Image and video hosting by TinyPic
Kazahstanac zalegao u agoniji u svom šesnaestercu

Image and video hosting by TinyPic
Zanimljivost igre znatno pala početkom 2. poluvremena

Image and video hosting by TinyPic
Stipe besposličari

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Pozdrav navijačima

Image and video hosting by TinyPic
Razlaz

Image and video hosting by TinyPic
Svi u Dubravu


Original Video - More videos at TinyPic
Lijepa Naša - posebno obratiti pozornost na Hektora i njegov pobjednički ritual


Original Video - More videos at TinyPic
Djelić atmosfere nakon drugog gola





Kao izraz respekta prema protivniku - Nacionalna himna Kazakhstana;-))

Lyrics:

Kazakhstan greatest country in the world.
All other countries are run by little girls.
Kazakhstan number one exporter of potassium.
Other countries have inferior potassium.

Kazakhstan home of Tinshein swimming pool.
Its length thirty meter
width six meter.
Filtration system a marvel to behold.
It remove 80 percent of human solid waste.

Kazakhstan, Kazakhstan you very nice place.
From Plains of Tarashek to Northern fence of Jewtown.
Kazakhstan friend of all except Uzbekistan.
They very nosey people with bone in their brain.
Kazakhstan industry best in the world.

We invented toffee and trouser belt.
Kazakhstan's prostitutes cleanest in the region.
Except of course for Turkmenistan's

Kazakhstan, Kazakhstan you very nice place.
From Plains of Tarashek to Northern fence of Jew town.

Come grasp the might penis of our leader.
From junction with the testes to tip of its face!


08.09.2008. u 14:38 • 40 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Listopad 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (6)
Travanj 2009 (4)
Ožujak 2009 (6)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (12)
Studeni 2008 (6)
Listopad 2008 (9)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (7)
Srpanj 2008 (13)
Lipanj 2008 (7)
Svibanj 2008 (10)
Travanj 2008 (8)
Ožujak 2008 (11)
Veljača 2008 (6)
Siječanj 2008 (11)
Prosinac 2007 (9)
Studeni 2007 (7)
Listopad 2007 (9)
Rujan 2007 (12)
Kolovoz 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Dogodovštine, avanture i ostale pizdarije družbe šamana s ruba darkvudske šume u Garešnici

Šamani darkvuda su...

Divlji Bill
Kemo
Don Vito
David Hasselhoff
Hektor

Bivši članovi:

100k aka Siroti Plemeniti Kraljiević
Jul Briner


Image and video hosting by TinyPic

by gnjeta-elvis 31.10.2007. (11:54)

Prvo.mislite da ste zanimljivi a zapravo ste grupa jebenih idiota i ološa u jebenoj Garešnici. Svi znaju kakvi ste luzeri i ne kužim kak neka mala ili neka triniti ili neka plavuša ili neka slađa mogu misliti da ste super.
Ovaj blog je samo stvoren da bi Fešn progurao svoja sranja na net,u kojem mu se pridružuju švabo i pavina. A onaj golenko,pirija i kovač su tri debela odvratna ružna idiota koji uopće nemaju veze s vezom a vole se kurčit bezveze.sere mi se od vas,moram ić na wc sad.potjeralo me....

by cura 14.11.2007. (21:56)

Imate zato tri muflona koja pičku u životu nisu vidjeli: pirija,golenko i debeli kovač
Blog vam je katastrofa. uopće mi se ne sviđa. Mislite da ćete time zavest cure,al zapravo im se gadite

by splico 09.12.2007. (20:31)

koji ste vi šupci iz neke vukojebine zvana garešnica...